AKOMODIMI

BLUE BOUTIQUE
BLUE BOUTIQUE HOTEL

Akomodimi i paqes suaj mendore.

DOLLAP I SIGURT

KONTROLL TEMPERATURe

WI-FI FALAS

TV SATELITOR DHE KABLLOR

Junior Suite Me Pamje Nga Mali


Maximum guests: 2 guests
Maximum adults: 2 adults
Maximum children: 1 child

REZERVO

Suitë Deluxe Queen


Maximum guests: 2 guests
Maximum adults: 2 adults
Maximum children: 1 child

REZERVO

Suitë Deluks Me Pamje Nga Mali


Maximum guests: 2 guests
Maximum adults: 2 adults
Maximum children: 1 child

REZERVO

Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti


Maximum guests: 2 guests
Maximum adults: 2 adults
Maximum children: 1 child

REZERVO

Dhoma Familjare


Maximum guests: 2 guests
Maximum adults: 2 adults
Maximum children: 1 child

REZERVO
Pajisjet

Pamja qetësuese e natyrës përmes dritareve të mëdha është gjëja më e bukur në dhomat tona të bollshme.


  • BANJO / PAPOLE / FARESË FLOKËKE
  •  LINJA TELEFONIKE DIREKTE
  •      POROSITJA E VAKTEVE NË DHOMË
  • F.A.Q

    AJER I PASTER

    Ne do t'i lusim mysafirët të respektojnë faktin që të gjitha dhomat tona janë dhoma ku ndalohet duhani.